Transport av byggevarer

Vi har lang og bred erfaring innen transportyrket, og vi tilbyr transportering av bestilte byggevarer for deg. Med vår oppdaterte bilpark har vi alt av nødvendig utstyr for å kunne transportere dine varer dit du ønsker. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med dette.

Transport av brakker

Vi tilbyr transport av brakker, og dette har vi over 40 års erfaring med. Vi har tre kranbiler med rekkevidde på opp til 35 meter, så vi er i stand til å transportere brakker til deg og din bedrift. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Montering av huselementer

Trenger du å få montert huselementer? Vi kan bistå med transport og montering av huselementer for deg, og vi sørger for at alt blir gjort etter avtale. Ta kontakt med en av våre sjåfører i dag for en hyggelig prat.

Båter

Løfting og transportering av båter er også noe vi tilbyr. Trenger du å få båten opp før vinteren kommer, eller kanskje du trenger hjelp med å få båten ut på vannet til sommeren? Dette kan vi hjelpe deg med. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg.

Maskintransport

Trenger du å frakte dine maskiner et sted? Vi tar på oss disse oppdragene, og hjelper deg med å transportere maskinene dine til riktig sted. Med vår lange erfaring og kompetansebeviser skal du føle deg trygg på at transporteringen blir utført etter gitte krav. Ta kontakt i dag.

Transport

Vi tilbyr alt innen transport, blant annet byggevarer, brakker, containere, båter m.m. Vi har bred kunnskap og erfaring, og er i stand til å bistå med de aller fleste transporttjenester. Våre sjåfører tar også små og store oppdrag for privatpersoner.

Containere

Trenger du å frakte en container? Vi har over 40 års erfaring innen transportering og løfting, og med våre kranbiler har vi mulighet til å hjelpe deg med dette. Vi er fleksible og løsningsorienterte, så ta kontakt med en av våre sjåfører i dag.

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi tilrettelegger alltid en løsning ut ifra dine behov.

KONTAKT OSS

+47 922 16 554
 
post@mortenkran.no
 
Brekkerødveien 1, 1782 Halden
 
Åpningstider:
Mandag til fredag: Døgnåpent
Lørdag: Kl 09:00 – 21:00
Søndag: Stengt

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle