Morten Juliussen Krantransport AS

Vi har mer enn 40 års erfaring innen transportering og løfting.

Morten Juliussen Krantransport ble stiftet i 2000, og bestod da kun av Morten Juliussen. Morten har jobbet med transport og heising siden 1982, og har fagbrev i tunge kjøretøy. I 2006 ble firmaet omregistrert til AS og fikk sin andre ansatte, Ronny Ridderseth. I dag er vi tre sjåfører – Morten, Ronny og Espen – som transporterer bl.a. byggevarer, brakker, containere, båter m.m. Bilene holder til i Halden, men har hele Østlandet som arbeidsområde.

Vi har tre kranbiler med rekkevidde på opp til 35 meter, og mange års erfaring i transportering og løfting. Alle ansatte har kompetansebevis i arbeidsvarsling (arbeid langs vei, kurs 1), og vi er medlem av Norges Lastebilforbund (NLF). I tillegg til mange års erfaring i frakt av maskiner og bygningsmateriale for bedrifter tar vi også små og store oppdrag for privatpersoner.

Spar tid - ring oss!

Har du noe du skulle ha flyttet eller løftet? Ring oss, så tilrettelegger vi en løsning ut ifra dine behov. Vi er fleksible, løsningsorienterte og med mange års erfaring og høy kompetanse – ring oss med ditt problem, så finner vi en løsning! Tilbyr konkurransedyktige og vennlige priser, så ta kontakt oss for et prisanslag.

Kvalitetsikring

I vår bransje er sikkerhet utrolig viktig, og vårt mål er derfor å utføre alle oppdrag på en trygg måte som møter kundens forhåpninger. Vi har derfor et stort fokus på sikkerhet og kvalitetssikring.

Våre kunder

Vi utfører spennende og utfordrende oppdrag for en rekke små og store norske firmaer. Blant våre største kunder er BAS, Backe, Halden Kommune, Grimsrud, Byggmester Håkon Hansen og AF. Vi ønsker langvarige og tillitsfulle forhold med våre kunder, og strever etter tilfredse kunder etter alle fullførte oppdrag.

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi tilrettelegger alltid en løsning ut ifra dine behov.

KONTAKT OSS

+47 922 16 554

post@mortenkran.no

Brekkerødveien 1, 1782 Halden

Åpningstider:
Mandag til fredag: Døgnåpent
Lørdag: Kl 09:00 – 21:00
Søndag: Stengt

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle